divendres, 6 de març del 2009

Dilluns 2

Com mes al sud mes calor fa. Entre 40/43 Cº D’ahir ja ni me’n recordo, estic totalment recuperat i amb la moral a” tope”.
L’etapa de Wauchope a Barrow Creek total 112 km amb 6.00h i uns 7 litres d’aigua. Quan he arribat m’he begut 2 begudes isotòniques seguides. (Sempre tinc sed)


- A les 06.00 AM abans de anar esmorzar (toast with marmalade and orange juice) i carregar força aigua.


- a Wycliffe Well on he carregat mes aigua i he comprat menjar pel camí. La foto m’he la fet una senyora xinesa molt trempada. Havia estat a Barcelona feia 2 anys enrere. Li va agradar molt La Rambla i el museu Picasso. Amb va preguntar si creia amb els extraterrestres ???

des de Barrow Creek (Northern Territory)

Dimarts 3

LA nit passada no he pogut descansar gens. Tot i que l’espectacle d’estels vist des de la tenda amb la part de d’alt oberta es meravellós, he decidit no dormir mes a la tenda fins que deixi el desert, es impossible aguantar la calor que hi fa tant a dins com a fora. Exemple a les 12 de la nit 35 Cº a dins 33Cº a fora.


L’etapa de Barrow Creek a Aileron total 130 km en 6,45 hores , 8 litres d’aigua i cycling millor del que em pensava (al final sempre costa una mica mes)

- Una foto prop de Tri-Tree cycling amb la burra. La foto m’he la fet un matrimoni Holandes de la Haya. Amb ell l’he clissat de seguida. 64 anys alt com jo i mes prim. Tota l’estona s’estava mirant la bici. Li he dit, No tens pinta de ciclista, però si que ets un autèntic “ runner” oi? Si cada dia al matí faig uns 10km i de tant en tant vaig en bici,soc holandes tiu. OK


- Un “megacrack “de la bici. Jo ni el veia, anava amb al cap abaixat mirant tota l’estona els pinyons de la bici (em passa al final de cada dia). De cop me’l trobo al devant dient EI YOU where do you go? Freno de cop i bla, bla, bla 10 minuts amb angles. Al final de on ets? De Mèxic, doncs perquè estem parlant amb anglès? Això dic jo amb el que em costa. Ell anava amb direcció cap a Darwin, s’havia de trobar amb la senyora per celebrar el seu 55 aniversari. Qui vulgui visitar la seva web www.flickr.com/photos/zentenoefren Jo encara no ho he pogut fer.


Aileron (Northern Territory)

Dimecres 4

he dormit de conya a la Petrol Station de Aileron . Hi he sopat de conya i també m’he begut alguna de les millors cerveses que he provat mai.
L’etapa de Aileron a Alice Springs. Total 135 km ? No se si es correcte doncs he posat el conta kilòmetres tard. A mi s’ha m’ha fet molt llarga hi he arribat molt tard.
Casi 8 hores cycling i 10 litres d’aigua.
- A la sortida de Aileron tenen aquesta estàtua que representa un Aborigen (estil Hollywood a LA)


- Posta de sol arribant a Alice Springs


Salut i petons des de Alice Springs (Northern Territory) Avui es molt tard i es el meu Birthday. Vaig a fer unes Birres per celebrar-ho


Dijous 5

m’he trobat molt be, fins i tot s’ha m’ha fet curta l’etapa.

Alice Springs a Stuarts Well. Total 94 km , 4,30h i 5 litres d’aigua. De moment es el dia que mes m’ha agradat la carretera i el paisatge. També ha estat el dia que millor m’he trobat d’amunt la bici, tota l’estona he anat molt còmode.



- Final d’etapa, arribant a la Petrol Station de Stuart Well fa molta calor(42 Cº) però molt bones sensacions. Em va de conya posar-me un mocador xop al cap. Sembla que no venen tantes mosques a fer-me companyia.


- El primer cangur que vaig veure sortia del bosc i es va espantar al veurem tant a prop amb la bici. Aquest els tenien on he passat la nit juntament amb altres animals típics d’aquí.

Salut i molts petons des de Stuarts Well (Northern Territory)

1 comentari:

  1. Hola Francesc!
    acabem de posar-nos al dia a través d' el bloc d' en xavi.... tota aquesta feina te la fa gratis? mira que si això ho haguessis de subcontractar, et costaria una pasta!!! estem a casa amb en Victor i l' Eloi, ara desde la feina no et podem consultar, ens han capat iternet!! es veu que des que vas marxar la gent no feia res mes que consultar el bloc d' en xavi... és conya. Bé, tapa't bé la coronilla, perque amb aquesta calda que cau, aviat hi podràs fregir costelles de cangur a la calva..(això m' ho fan posar aquests homes!!) un petó molt gran, j t' anirem llegint. Sort i anims!!

    ResponElimina