dissabte, 28 de febrer de 2009

NOTÍCIES FRESQUES !!!

DESDE AUSTRALIA .....


post-1
per fi la BURRA ja hA Arribat.
A les 09.00 AM els senyors de DHL me la varen portar el apartament on m’he estat 8 dies !!!
Us escric des de Adelaida River 120 km al sud de Darwin ( no us el puc enviar perquè no hi ha Internet públic ni privat, tampoc cobertura amb mòbil). Les primeres sensacions amb la bici son molt dures. Em costa molt pedalar amb el carretó, el trobo molt passat i se’m fa molt difícil governar-lo. Tota l’estona em fan molt mal els canells. La calor (35 a 38Cº).tampoc ajuda massa.
Ahir vaig sortir de Darwin a les 02.00 PM i vaig parar a Acacia Store 65km total 3 h,30 min. Molt cansat per el que us he explicat. Em vaig haver de posar 2 cops crema solar, el sol em travessava la pell i m’estava fregint viu.
Avui com no he dormit gens (us envio la foto) he sortit a les 07.30 AM i he parat a les 11.30AM Adelaida River per descansar total 55 km. A les 07.30 h ja estàvem a 30Cº. Xavi (tècnic) He pujat les banyes del manillar per agafar-me millor i m’he posat guants perquè no em rellisquin tant com ahir.

* si cliqueu les fotos ès fan grans

- La 1a L’escric amb angles per ells. Gwynne and Bill, thank you very much for you kindness with me. Thank your for your patient, for your understanding, for your management with DHL. I’m very happy to know you and the rest of people who work in Aurora Coconut Grove Apartments. You are a very good Professional team. S’ho mereixen, valen molt la pena.
- La 2ª Sortint de Darwin a les 02.00PM 38 Cº Però amb molta il·lusió per començar i una bona empastifada de crema solar. Els primers 20 km de carril bici paral·lel a la Stuart HWY i com podeu veure (ni una sola ànima per el camí). Quina tranquil·litat!!!
- La 3ªLa tenda aquest matí a les 07.00 AM M’ha donat la sensació que he passat la nit en un galliner. La tenda no es podia muntar a l’herba doncs ha plogut molt i està tot molt moll. La senyora del càmping a insistit que dormis aquí.

Demà si tot va be, vull arribar a Pine Creek uns 120 km.

POST-2

Hello,

Avui on-line us escric des de Katherin. Aquest 2 dies ja he fet etapes de veritat, també m’he fet un far de patir. En aquest moments em trobo molt cansat. De totes formes tinc la sort que la meva family i les Deumal sister’s m’han anat acompanyant amb un somriure tot el camí.- La 1ª Esmorzant a Adelaida River per afrontar amb forces l’etapa del dia. Adelaida River a Pine Creek Total 121 km i 7,15 hores pedalant amb un sol de justícia per la Stuart HWY. M’he begut 7 litres d’aigua i 1 litre de isotònica. (Piti tenies raó, ja saps perquè ho dic)
- La 2º Parada dinant Hayes Creek l’únic lloc on es pot carregar aigua i menjar quelcom (Arròs a l’esquirol com li agrada en Roger) La foto es amb una família de Munich (Elisabeth i Simone) que em van fer companyia m’entres s’anaven menjant un gelat. Mentrestant l’home posava Gasoil al cotxe.
- La 3ª Avui de Pine Creek a Katherine Total 92 km, prop de 6,00 hores pedalant i 6 litres d’aigua que he agut de carregar, doncs avui no hi havia cap possibilitat per el camí.. Al mateix sol que ahir però amb la diferència que avui mi he posat a les 06.00h i la veritat es que m’ha anat millor. La foto me l’han fet uns anglesos de Manchester que havien punxat la roda del cotxe. A mi també m’ha passat una estona desprès (carret). Cap problema un “parche” i tornem-hi que no ha estat res.

Els 4/5 propers dies segurament no podré comunicar-me, doncs vaig cap a Tennant Creek i no hi han poblacions pel mig. Tant sols benzineres per reposar aigua i dormir al d’arrera tipo càmping.

************ faig un resum del que han estat aquests dies. ***********

- Dilluns 23 Katherine Me llevat d’hora i he intentat passar correus i fotos del que han estat els 4 1ers dies pedalant, finalment no he pogut i ho he picat en un ordinador de l’any de la picó que tenien en el Internet Cafè on hi he esmorzat. Tampoc passava. L’Antonia (filipina) m’ha dit que ella amb el seu fill ho intentaria. L’etapa Katherine a Mataranka 105 km i 6,30 h aprox He carregat 7 litres x cobrir tot el trajecte Cap punt d’aigua, El camí ha estat molt semblant a les etapes anteriors, mateix paisatge, molt verd, molt tupi’t, molta aigua empantanegada, els ocells fent-me companyia tota l’estona (donen molts ànims), etc. Al final una tempesta d’aigua m’ha rebut xop a Mataranka.
- Dimarts 24 Mataranka a Daly Waters. De moment l’etapa mes llarga i mes dura.159 km 9.15 h pedalant. UFF!!! Ni amb la bici pluma de carretera havia fet mai tants kilòmetres seguits Per sort no he hagut de carregar tota l’aigua en la sortida, doncs en el km 64 aprox Hi havia una Petrol Station. No he fet ni una sola foto. Tota l’estona he estat concentrat amb la bici, en donar pedals. També he hagut de vigilar constantment (be careful) els enormes camions que m’he avancen a tota castanya sense cap mirament.
- Dimecres 25 Daly Waters a Elliot una altre bona kilometrada Segons el mapa 134 km. Unes 8.00 h de pedals. Al matí he marxat fosc i no trobava el conte kilòmetres. Es igual he pensat, tira avall i quan arribis ja el buscaràs per alguna bossa. Convençut de que apareixeria per algun lloc. Al final de l’etapa he pogut trucar a casa per animar-me una mica el dia, doncs aquesta carretera es molt dura de fer. Les rectes son interminables, i el sol no deixa de brillar en tot el dia i per a tothom.
- Dijous 26 Elliot a Renner Springs. Mes tranquil, Avui he fet 92 km 6.00h m’ho he pres amb molta calma doncs ahir vaig acabar molt tocat. De totes maneres no he tingut avituallament hi he hagut de carregat amb 7 litres d’aigua. Les dues primeres hores s’aguanten força fresques, però a partir de llavors l’aigua es caldo que el cos et demana constantment.
- Divendres 27 Renner Springs a Tennant Creek M’he quedat a uns 20 km que demà faré (dia lliure per descansar visitar la ciutat i si puc parlar amb la family per Skype).130 km. 8.10h i 8 litres d’aigua. Aquí el paisatge va canviant respecte el que he anat veient fins ara. La sabana es mes seca, no hi ha tants arbres, tampoc sento tants ocells i la majoria de rius estant secs. Per sort no tots. Hem van molt be per refrescar-me.
- Dissabte 28 Cumple del meu pare. MOLTES FELICITATS Pere, que tinguis un molt bon dia. Jo avui nomes faré uns 20 km i buscaré un bon hotel??? A veure si en trobo un amb wireless???

Espero poder veure tots els correus que m’envien i poder solucionar el tema d’enviar. Jo de totes maneres segueixo escrivint per no perdre l’hàbit. Aquesta setmana la començo molt animat. En m’he vida havia fet tants km seguits i menys arrossegant un carretó al d’arrera.

- La 1ª A la Sortida de Tennant Creek cap a Wauchope total 115 km 6.45 h 7 + 1 litres d’aigua non stop.
- La 2ª Entrada a les Devils Marbles Aquí he tingut una baixada física important. M’he aturat a l’ombra d’una roca per descansar i veure aigua calenta eren les 03.00 AM i 39 Cº Portaba 112 km Al meu costat un home amb el motor del cotxe obert. Li dic Hi, i ell em contesta, vens exhaust eh, aquesta carretera no es per ciclistes i menys a l’estiu. Jo li dic ja, ja i m’estiro a l’altre costat. Ell se’n va i es posa a remenar el seu cotxe. El cap d’un minut em diu. Te veu una Coke freda que segurament que t’anirà be. Moltes gracies. Llavors lo típic, de on vens, de on ets, que fas aquí, bla, bla,.. Total anaven a dormir al mateix lloc 12 km mes enllà, ell dormirà a un contenidor amb aire condicionat i jo a la tenda. En Mike m’ha carregat la bossa del carretó i m’ha donat un litre d’aigua fresca per fe els 12km que em quedaven.
- La 3ª En Mike, jo i un seu amic que no he entès molt be el seu nom. M’han tornat a convidar a una cervesa i llavors a dins al Bar/Restaurant tothom xerrava amb mi del que m’havia passat. Desprès d’altres s’acostaven a donar- me la mà i a felicitar-me per el que estava fent. M’han pagat 3 rondes de biirres i jo he agut de parar, si no demà no pedalo.


Petons i salut
Francesc

1 comentari:

  1. Hola Kiko, sóc en Víctor. Endavant tio! Els primers dies són putes, però el cervell és el més important. Abstreteu-te de tot! Fliparas, perquè cada dia que passa faràs més quilòmetres i no et cansaràs. Pel que fa la manillar, ara no sé si és possible, però un de cabra és fantàstic.

    Molts ànims i molta força. Pagaria per estar aquí pedalant i fugir d'aquí; del poble!

    Ja ho saps, des de Sant Esteve molt ànims! Cada dia miro si tenim noticies teves!

    Ets un campió!

    ResponElimina