dijous, 12 de febrer del 2009

C.2 TOUR PER EL PARK

DIJOUS 12 - A les 07.00 AM m’han pasat a recollir. Total aquesta nit no he dormit ni un sol minut. Deu esser el Jet Lag. Mes igual, no ho he notat massa.
Us envio unes guantes fotos que he fet en el dia d’avui perquè les podeu veure


La 1ª es una mostra de com les gasten les “female” en aquest país. Ja hem direu que us sembla. N’he fet unes guantes amb la col·laboració de l’Ian “The Captain”


La 2ª Diu en “Little John” que es el termiter mes alt del mon. Ens l’haurem de creure. Aquestes formigues estan guardades de la pluja i el fred, doncs la temperatura a l’interior del termiter es de 35 Cº.

La 3ª M’ha anat de pebrots un bany just al SALT d’aigua. The name is Florence Falls . La cosa s’ha complicat quant en Little John i jo hem hagut de treure de l’aigua a un senyor grandet que s’ha volgut fer el valent devant de la senyora. Be, tot plegat ha acabat amb un no res.


La 4ª No recordo com es diu l’animalet (ja ho buscaré) peró no se qui ho es mes, si ell o en Little John. Anava conduin el bus quan de cop a frenat i ha anat a per ell. Fot un SALT i l’agafa per la cua i ens el ve ha ensenyar. L’animalet no li feia cap gracia hi s’ha postha com una fiera. Diu que els hi encanta tirar-se al cap de les senyores i despentinar-les una mica (Aixó es que jo he entes)

Demà tampoc arriba la burra, m’ho acaba de fer saber l’amic Marc. Fins diumenge n’astics de plastics. Que hi farem paciencia.

Molta Salut
Quico.

2 comentaris:

  1. TENS UN VISITANT(a) FIDEL al blog situat a :
    Telstra, (Australia) ... deu ser la Australiana?

    jajajaj salut Xavi n.

    ResponElimina
  2. Quina Australiana????

    Vigila amb els cocodrils!!!

    Salut i força

    AlbertGR

    ResponElimina