dissabte, 14 de gener de 2012

Salicru Massais Team
Hola Amics/es,

Avui a primera hora del matí ens hem trobat amb en Damià i en Xavi, faltaban en Joan recuperanse de una lesió al tornell i els del cotxe escombra??? missing??? Per fer el primer entrenament serios per la Intermon Trailwalker 2012.

La ruta escollida ha estat una part de la Marató del Montse
ny. Hem sortit d'hora de les Feixes del Vilar 785m a 1 Cº direcció al Camping les Illes walking i running Xino Xano de "chachara".
De moment tots be gaudint de les vistes i la cía.
Un cop hem arribat al Camping em begut aigua de la Font i cap a munt direcció Sant Marçal per la pista principal. Portem 1,30h de camí amb sol i bona temperatura (Walking every time) hem arribat a la Font on neix la Tordera 1.100m. Un mos i cap a Les Agudes que falta gent.
En Damiá tenia ganes de probarse i pujar a bon ritme Buff !!! quin mal de potes que fot, l'amic Xavi al seu ritme de diesel i ja ens veurem a dalt. Gaaassssssss Massais !!! Les Agudes 1.705m
VISCA CATALUNYA !!!
En Xavi ha rribat una mica tocat del Quadriceps i hem anat xino xano cap el Turó de L'Home 1.712m a rendir homenatge al nostra gran amic i company Xavi Novell el gran Massai. Allà hem fet un altre mos regat amb garnatge de Calonge. UFF !!! Vinga a vall a tota castanya que fa baixada. Un gran dia de trail running per el Montseny. De aquí 15 dies mes...

Salut i Kms Massais. !!!1 comentari:

  1. Així m'agrada!! que us entreneu i que el dia de la cursa no falli ningú!!!!

    Salut!!

    AlbertGR

    ResponElimina