dijous, 1 de desembre del 2011

TRAILWALKER 2012 TEAM SALICRU massais

Quatre persones. 100 Km. 32 hores. Una causa ¿Acceptes el repte?


El Trailwalker es un gran repte esportiu del mon per equips per lluitar contra la pobresa. El repte consisteix en que equips de quatre persones recorren a peu 100 km en un temps màxim de 32 hores. Els membres de l’equip han de començar, mantenir-se i finalitzar junts.


¿L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i injustícia existent en el mon. Per aquest motiu els equips es comprometen aconseguir donatius per Intermón Oxfam. Cada aportació millora moltes vides, així que anima a familiars i amistats a col·laborar. Entre tots contribuirem aconseguir un mon mes just.


Un nou repte trobat i per el qual lluitarem des de l’inici fins el final, per aquest motiu hem format l’equip SALICRU-MASSAIS, on un grup de companys de feina i amb ajuda de l’empresa, on treballem i que ens patrocina, SALICRU, volem recolzar aquesta iniciativa implantada arreu del mon, i que es durà a terme el proper Maig del 2012 per segon any consecutiu en terres Catalanes, gaudint a través de la pràctica de l’esport.


Perquè no t’animes i t’uneixes a n’aquesta iniciativa??


Imagina que fent un gest tan senzill com es una petita aportació, mínima d’1 euro, la gran obra social que podem aconseguir perquè aquella gent que ho necessita pugui tenir accés a viure una vida plena d’il·lusió i amb unes necessitats mínimes cobertes.

Si t’animes, aquí trobareu el link per poder col·laborar.


http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/salicru-massais



En nom de l’equip SALICRU – MASSAIS i de la gent que ajudarem... MOLTES GRÀCIES, COMPTEM AMB TU.